Soluții

  1. Home
  2. /
  3. Soluții

NEON LIGHTING ofera solutii complexe pentru iluminat stradal, arhitectural, festiv si ambiental.

Oferirea solutiilor urmeaza un proces bine definit:

  1. Evaluarea situatiei existente (masurarea, controlul si evaluarea calitatii instalatiilor existente)
  2. Propunerea de solutie
  3. Realizarea unui demo pentru testare
  4. Executia solutiei agreate
  5. PIF (Punerea in Functiune) si instruirea beneficiarului pentru operarea sistemului
  6. Mentenanta solutiei implementate

 

Eficientizarea retelelor electrice

Eficientizarea retelelor de joasa tensiune se poate realiza prin managementul de la distanta prin sistemul CPAnet si Green Box.

Sistemul CPAnet implica existenta unui ceas astrologic, realizarea comunicatiilor prin internet, existent unui soft integrat pentru stabilirea coordonatelor astfel incat setarea orelor de aprindere/stingere a retelei de iluminat public sa duca la realizarea economiilor de scala.

Green Box este un dispozitiv ce determina reducerea puterii prin alternarea tensiunii electrice, ducand la reducerea energiei electrice consumate. In vederea amortizarii costurilor cu implementarea acestui sistem, NEON LIGHTING prezinta un calcul personalizat fiecarui beneficiar.

 

Alternarea surselor de energie electrica

In realizarea retelelor electrice de joasa si medie tensiune, NEON LIGHTING propune si utilizarea surselor alternative de energie electrice.

Propunerea solutiei presupune analiza sursei optime de obtinere a energiei electrice pentru fiecare beneficiar in parte. Adeseori, proiectele sunt unice si difera de la un sistem la altul.