Iluminat festiv

Din timpuri stravechi, Lumina este simbolul vietii, al bucuriei si al renasterii.

Din timpuri stravechi, Lumina este simbolul vietii, al bucuriei si al renasterii. Atat sarbatorile religioase cat si cele laice celebreaza momente marcante ale vietii fizice si spirituale aducand lumina in cadrul ceremoniilor. Daca odinioara, focul era cel prin care se realiza iluminarea acestor ceremonii, in contemporaneitate acesta este inlocuit adeseori – dar nu intotdeauna – prin iluminatul electric.

NEON LIGHTING a dezvoltat in timp expertiza echipei in iluminatul festiv de mica si mare anvergura, oferind solutii inovatoare si lucrari originale.

Iluminatul festiv deserveste atat amplasamente exterioare cat si interioare. In functie de eveniment, NEON LIGHTING personalizeaza atat designul jocului de lumini cat si gama de culori. O componenta majora este cea de planificare si dimensionare corecta a proiectului de iluminat festiv. Institutiile publice, marile centre comerciale si companiile private lucreaza indeaproape cu echipa de proiectare si implementare pentru obtinerea unui efect deosebit.

Fie ca doriti sa marcati o sarbatoare religioasa – Sfanta Sarbatoare de Craciun, Sfanta Sarbatoare de Pasti, o sarbatoare laica – Dragobete, Sanziene, zilele orasului, zilele cetatii, etc., un moment din viata companiei – aniversarea de companie, lansarea unor produse sau locatii noi, sau o festivitate de stat – Ziua Nationala, ceremonii ale aparatului prezidential, ale apartului militar, etc. , echipa NEON LIGHTING va ofera o gama complexa de servicii si produse.