Iluminat architectural

Lumina este cea care pune in valoare arhitectura specifica fiecarei cladiri, constructii sau obiect de mobilier urban.

Lumina este cea care pune in valoare arhitectura specifica fiecarei cladiri, constructii sau obiect de mobilier urban. Iluminatul arhitectural este o alta ramura de specializare a echipei NEON LIGHTING. Fie ca doriti sa puneti in evidenta o cladire sau un obiectiv de interes public, pe o perioada determinata sau permanenta, NEON LIGHTING va poate oferi o gama diversa de solutii.

In vederea respectarii cerintelor de iluminat urban, NEON LIGHTING va efectua o analiza a obiectivului ce urmeaza a fi iluminat, urmand sa propuna cateva variante. Impreuna cu beneficiarul, se va alege acea solutie care va corespunde cel mai bine criteriilor estetice urmarite si criteriilor tehnico-financiare impuse. Proiectantii si consultantii tehnici sunt la dispozitia dumneavoastra cu recomandari si sugestii.

Selectia produselor de iluminat ce vor fi utilizate in cadrul fiecarui proiect se va face cu echipa de proiect. Produsele NEON LIGHTING sunt diverse si corespund standardelor de iluminat arhitectural. Adeseori ni se solicita solutii de optimizare a consumului energetic a proiectului propus. In acest sens, NEON LIGHTING completeaza oferta de servicii cu solutii si recomandari specifice. In final, se trece la executia si montajul sistemului de iluminat arhitectural.