1. Home
 2. /
 3. Contact

Pentru informații despre soluțiile și produsele de iluminat stradal, arhitectural, festiv și ambiental ale NEON LIGHTING, va invitam sa ne contactati la datele de mai jos.

Lista cu locații

Contactează-ne prin formularul de mai jos!

  Numele
  Prenumele
  Adresa de email
  Număr Telefon
  Mesaj

  Din 1994 echipa NEONLIGHTING este mediul propice în care să te dezvolți așa cum îți dorești. Suntem o familie, iar puterea noastră pornește din spiritul echipei. Credem în antreprenoriat și în parteneriate pe termen lung și apreciem inițiativa, implicarea și orientarea către rezultate.

  Oportunităţile de evoluţie în cadrul NEONLIGHTING îţi oferă ocazia de a fi stăpânul propriei tale cariere.

  La NEONLIGHTING strategia noastră e simplă: angajăm oameni deosebiţi și îi încurajăm să își transforme visurile în realitate. Noi credem în efortul susţinut, într-o atmosferă plăcută și în acel tip de creativitate și profesionalism care apare atunci când oamenii talentaţi din medii diferite abordează problemele din perspective diverse.

  Dacă ai terminat o facultate de profil electro ( electrotehnică, electromecanică, instalații electrice, etc) sau ai lucrat in vânzări de materiale electrice, ești electrician calificat sau deții o calificare într-un domeniu care crezi că este util dezvoltării companiei NEONLIGHTING, te rugăm să ne trimiţi CV-ul tău actualizat la cariere@neonlighting.ro specificând postul pentru care aplici.

  WhatsApp-Image-2021-08-04-at-11.44.38