Privilegiul NEON Lighting de a participa la Christmasworld 2017, Frankfurt

A devenit o tradiție ca echipa NEON Lighting să participe la expoziția „Christmasworld” de la Frankfurt am Main, expunându-și în ultimii cinci ani produsele, serviciile și soluțiile. Christmasworld este un eveniment de elită al industriei decorative, care atrage vizitatori și expozanți din toate colțurile lumii.

După succesul obținut prin participarea NEON Lighting la edițiile anterioare ale Christmasworld, am fost recompensați cu eticheta de „Concept Decorations” 2016, fiindu-le mai ușor cumpărătorilor să aleagă cel mai potrivit brand pentru decorațiuni festive, după acest titlu. Obținerea acestui titlu a generat automat repetarea etichetei și încadrarea brandului NEON Lighting din nou în categoria de expozanți „Concept Decorations” pentru Christmasworld 2017. Beneficiile aduse automat firmei sunt: încadrarea acesteia în lista de ”Exhibitor and Product” pe site-ul oficial Christmasworld, în aplicația de smartphone ”Christmas Navigator” și în catalogul oficial ”Compass”.

Suntem mândri că avem acest privilegiu de a participa la un astfel de eveniment, atât de important pentru această branșă a decorațiunilor și iluminatului festive, dar nu numai. Produsele expuse la Christmasworld aparțin mai multor grupe precum: Crăciun și Advent, Decorațiuni de sezon și cadouri, Decorațiuni de grădini, Plante și flori, Lumânări și săpun, Decorațiuni de exterior și interior, Panglici și fundiție, Decorațiuni de Crăciun Asiatice etc.

Suntem nerăbdători să pregătim o expoziție care să aibă în prim plan iluminatul festiv și să descoperim care sunt noile trenduri în acest domeniu. În același timp, dorim să le mulțumim organizatorilor Christmasworld pentru privilegiul de a participa la acest eveniment grandios și pentru toată susținerea lor.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *