Noi decoram cu ajutorul luminii!

Lumina poate transforma orice spatiu intr-o poveste. Aceeasi strada, poate fi o alee feerica ce te imbie la plimbare si romantism sau o cale de acces iluminata tehnic si minimalist. Acelasi interior te poate transpune intr-o stare de reverie sau te poate revitaliza si determina sa treci la actiune. In ambele cazuri, perceptia noastra asupra spatiului este influentata in directii total opuse doar de tipul de iluminat folosit.

NEON Lighting pune la dispozitia operatorilor comerciali si institutiilor publice expertiza sa in tehnologia iluminatului festiv.

Grupul NEON aduce in prim plan solutii complete si profesionale de iluminat care sa va permita sa schimbati ambianta dupa cum cere situatia.

Catalogul 2018/2019 dedicat solutiilor si produselor de iluminat festiv propuse de Grupul NEON, a fost conceput sub inspiratia luminilor festive in dorinta de a va inspira si pe voi.

Pentru 2018/2019 va propunem solutii complete de iluminat, dar aducem in prim plan inovatiile de ultima ora pentru cresterea eficientei energetice si a flexibilitatii sistemelor.

Tematica 2018/2019 in materie de iluminat festiv este:

  • Artistic si abstract – forme geometrice simple, ornamente minimaliste, linii clare, material fluide, metale mixte – au rolul de a ne inspira spre lumi abstracte, ireale. Frumusetea acestei tendinte este ca elibereaza imaginatia fiecaruia.
  • Libertate si inspiratie – nori, cai inaripati, nuante celeste, pasari in zbor, aripi, lumini calde – acestea sunt elementele care ne readuc in starea de libertate si inspiratie. Iubitorii de boem si authentic se vor regasi cel mai bine in acest trend.
  • Vis si fantezie – luminite vesele si jucause, personaje precum licurici, spiridusi, zane, ingerasi, fluturi, libelule si obiecte celeste precum stelele si luna creeaza un decor stralucitor, evanescent.
  • Suflet si simbol – bradul, motive din copacul vietii, steaua de Craciun, porumbei, animale nordice, lira si ingerii ne apropie de traditiile locului.

Va invitam sa rasfoiti catalogul NEON LIGHTING, pentru a descoperi colectiile noastre de produse in materie de iluminat festiv.

Departamentul de creatie si design de produse de iluminat decorativ al Grupului NEON, va propune cateva noutati pentru colectia 2018/2019.

Pentru a consulta specialistii nostri sau a solicita un deviz, va rugam să ne contactați aici.

Inspiratie placuta!

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *