Neon Lighting a participat alaturi de Automobile Bavaria Cluj, la cel mai mare eveniment din Romania dedicat mobilitatii sustenabile – SMART MOBILITY CLUJ 2021

In data de 24 iulie 2021, Neon Lighting a participat alaturi de Automobile Bavaria Cluj la evenimentul – Smart Mobility Cluj 2021, care a avut loc pe esplanada BT Arena & Cluj Arena.

Smart Mobility Cluj susține dezvoltarea unei comunități sănătoase și sustenabile, fiind un proiect dedicat tehnologiilor si conceptelor nepoluante de mobilitate ale viitorului.

In cadul acestui eveniment au prezenti peste 50 de expozanți și parteneri care si-au prezentat proiectele și conceptele de mobilitate urbana, s-au desfasurat Workshop-uri tematice pe soluții de dezvoltare urbană durabilă, test & demonstration/sharing cu autovehicule electrice si hybrid, biciclete, scutere si trotinete electrice.

Produsul prezentat de Neon Lighting a fost Statia de incarcare pentru vehicule electrice produsa de ABB, lider în furnizarea de încărcare EV și infrastructură electrică, partener global de incarcare pentru producatorii de automobile, autobuze si camioane fiind prezent in China, SUA și Europa.

Statiile de incarcare electrica autovehicule au urmatoarele aplicatii:

 • Destinatie AC: Birou, locuinta, hotel, spital 3kW-22kW / 4-16 h incarcare
 • Destinatie DC: Birou, hotel, spital, parcari, flote urbane 20kW-25kW / 1-3 h incarcare
 • Destinatie DC rapide: Parcari centre comerciale 50kW-150kW /20-90 min
 • Destinatie DC High Power: Parcari autostrada, benzinarii, statii service centura orase 150kW-350kW /10-20 min

NEON este un furnizor de produse si solutii de iluminat din Romania, fondat in 1994, in Cluj-Napoca, Romania. Distribuitor al unor marci de renume, NEON LIGHTING este importator si distribuitor in Romania al produselor producatorilor: ABB, SIGNIFY-PHILIPS, ZUMTOBEL, NOWODVORSKI, SIGMA, ACB, MAYTONI, SCHULLER, NOVA LUCE, MANTRA, LEDVANCE, DALBER, ZAMBELIS, MAKEL, ROSA, KOLARZ, OSRAM.

Echipa NEON Lighting detine certificari specifice in domeniu fiind foarte bine pregatita in domeniul sistemelor de iluminat interior si exterior, avand capacitatea de a proiecta si furniza sisteme de iluminat ce folosesc tehnologii electrice avansate.

NEON Lighting furnizeaza si implementeza statii de incarcare electrica a vehiculelor atat public cat si comercial. Pentru a afla mai multe detalii și a solicita o oferta concreta va invitam sa luați legătura direct cu proiectanții și inginerii NEON Group din Cluj-Napoca.

Share this post

Comment (1)

 • A WordPress Commenter Reply

  Hi, this is a comment.
  To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
  Commenter avatars come from Gravatar.

  September 16, 2021 at 7:22 am

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *