Iluminat stradal

Iluminatul stradal difera ca program in functie de sezon si de specificul asezarii.

Odata cu modernizarea asezarilor umane – urbane si rurale – iluminatul stradal a devenit una din principalele preocupari ale administratiilor locale. Iluminatul stradal difera ca program in functie de sezon si de specificul asezarii.

NEON LIGHTING detine know-how-ul tehnic si intreaga gama de produse necesare realizarii retelelor de iluminat stradal. Un numar mare de administratii locale si rezidentiale recomanda echipa NEON LIGHTING, in a carei intretinere se afla un set considerabil de sisteme.

Ca un punct de diferentiere major, NEON LIGHTING ofera si metode de eficientizare a consumului de energie electrica prin sistemele de control si gestiune la distanta a retelei de iluminat stradal. Sistemele CPAnet si Green Box se alatura componenetelor ce formeaza reteaua de iluminat stradal: corpuri de iluminat, cabluri, panouri electrice, etc.

Un aspect esential in proiectarea si implementarea sistemelor de iluminat stradal este dimensionarea corecta. Specialistii NEON LIGHTING ofera calculatii de specialitate si simulari virtuale, inaintea darii in executie a proiectului.