Iluminat ambiental

Fiecare categorie de interior ne provoaca cu cerinte specifice in domeniul iluminatului ambiental.

Iluminatul ambiental este o componenta esentiala a interioarelor de orice tip: rezidential, hoteluri, restaurante si cafenele, cluburi, birouri, spatii industriale, spatii expozitionale, spatii comerciale. Fiecare categorie de interior ne provoaca cu cerinte specifice in domeniul iluminatului ambiental.

Pentru a crea senzatia de confort si relaxare in spatiul privat (apartament, casa) si in unitatile de cazare (hoteluri, cabane, pensiuni) NEON LIGHTING foloseste produse de cea mai inalta calitate si proiecte atent studiate.

Crearea atmosferei personalizate pentru restaurante, cafenele si cluburi presupune o stransa colaborare cu arhitectul si designerul de interior desemnat, precum si cu persoana a carei viziuni se va implementa in acel spatiu.

Iluminatul ambiental aferent birourilor se ramifica si el in functie de tipul de activitate desfasurata in cadrul acestora: creatie, operatiuni, centru de servicii client, centru de calcul, etc.

Iluminatul spatiilor industriale suporta ajustari in functie de industria careia ii este destinat spatiul si cerintele particulare. Adeseori colaboram cu arhitectii, designerul de interior si tehnologii pentru a asigura iluminarea optima.

Spatiile expozitionale si spatiile comerciale au o filosofie proprie comertului, unde iluminatul ambiental trebuie sa puna in valoare produsele si serviciile comercializate.

In toate cazurile enumerate mai sus, NEON LIGHTING va pune la dispozitie expertiza in domeniu si creativitatea echipei noastre.