Compania

NEON LIGHTING devine unul din liderii pietei regionale de solutii, sisteme și corpuri de iluminat ambiental, stradal, arhitectural si festiv.

Despre noi

NEON este un furnizor de produse si solutii de iluminat din Romania, fondat in 1991, in Cluj-Napoca, Romania.

Activitatea grupului NEON in solutii specifice de iluminat si energie electrica se desfasoara prin 4 divizii, organizate in companii diferite:

 • Reclame luminoase cu neoane modelate echipate cu automate electronice programabile –  Neon Product SRL
 • Produse electrice – Neon Lighting SRL
 • Creatie si design iluminat festiv si arhitectural – Neon Lighting SRL
 • Proiectarea, executia si mentenanta instalatiilor electrice – Neon Service SRL
 • Mobilier si produse decorative din fier forjat manufacturier, combinat cu lemn, piatra si sticla –  Cosel Caval Styl S.R.L.

NEON LIGHTING detine o infrastructura moderna de depozitare, productie si distributie:

 • 6 magazine si depozite in regim en gros si en detail in Cluj-Napoca, Bucuresti, Baia Mare, Satu Mare, Oradea si Timisoara.
 • 1 showroom Magia Luminii in Cluj-Napoca

NEON LIGHTING opereaza atat pe piata romaneasca cat si pe piata Europeana.

Distribuitor al unor marci de renume, NEON LIGHTING este importator si distribuitor exclusiv in Romania al produselor producatorilor polonezi NOWODVORSKI si SIGMA.

Echipa noastra detine certificari specifice in domeniu, este foarte bine pregatita in domeniul sistemelor electrice, in special sisteme de iluminat interior si exterior, si are capacitatea de a proiecta si furniza sisteme de iluminat ce folosesc tehnologii electrice avansate.

Istoric NEON LIGHTING

 • se pun bazele productiei de neoane modelate cu gaze spectrale pentru reclame luminoase

  ulterior, se infiinteaza departamentul comercial cu distributia exclusiva in Romania a marcilor TESLA LIGHTING, TUNGSRAM LIGHTING si ABB, precum si a materialelor electrotehnice in industrie si constructii

 • NEON LIGHTING deschide primele filiale in tara si in Republica Moldova

 • are loc dezvoltarea urmatoarelor game de servicii: proiectare si executie, lucrari in domeniul energetic, iluminatului interior/exterior

 • se implementeaza tehnologia de executie specifica a produselor destinate iluminatului ornamental festiv si se infiinteaza atelierul de design, prototipuri si produse in serie

 • NEON LIGHTING participa pentru prima oara la Targul International de Iluminat Festiv Frankfurt Christmasworld, din Germania

 • are loc lansarea pe piata internationala a primelor produse de iluminat festiv destinate exportului catre Uniunea Europeana si Europa de Est

 • se initiaza un proces amplu de rebranding si redefinire a identitatii NEON

  are loc modernizarea spatiilor de expunere

  se actualizeaza tehnologia de productie

 • se inaugureaza showroomul si centrul logistic din Satu-Mare

   

 • se inaugureaza showroomul si centrul logistic din Timisoara

Etica NEON LIGHTING

Afacerea NEON LIGHTING se bazeaza pe o viziune clara, misiune bine definita si un set de valori testate in timp.

Viziune

NEON LIGHTING isi propune sa devina unul din liderii pietei regionale de solutii si sisteme de iluminat stradal, arhitectural, ambiental si festiv.

Misiune

NEON LIGHTING doreste sa satisfaca dorintele clientilor sai prin:

 • alinierea permanenta la cele mai noi tehnologii din domeniul sistemelor de iluminat;
 • prestarea unor servicii de cea mai inalta calitate pentru fiecare arie de activitate: proiectare si prototipare, executie si montaj;
 • conceperea unor solutii optime pentru eficientizarea retelelor electrice in sensul reducerii consumului si/sau alternarea surselor de energie electrica.

Valori Neon Lighting

un set de valori testate in timp


Spiritul de echipa

Atat in relatia cu colegii cat si cu partenerii nostri de afaceri (furnizori si clienti), noi credem in formarea echipelor de proiect. Functionand ca o echipa, suntem toti motivati spre realizarea unui obiectiv comun.

Pasiunea pentru domeniul de activitate

Insuflata in primul rand de fondatorul companiei, pasiunea pentru tehnologia de modelare a neoanelor, tehnologia sistemelor de iluminat si tehnologia vidului – aceasta se rasfrange in sanul echipei de ingineri, proiectanti si diversi specialisti.

Respectul

Facand apel la valorile si principiile traditionale, respectul fata de toti partenerii afacerii, fata de membrii echipei si fata de sistemul de lucru contureaza o atmosfera placuta in care domina increderea si bunul simt.

Competenta profesionala

Orice afacere de succes este construita pe cunostinte solide in domeniu, capacitate tehnica si abilitati practice. Astfel, competenta profesionala este una din valorile de baza care au adus NEON LIGHTING unde este acum.

Responsabilitatea

Pentru a oferi produse si servicii de calitate, echipa NEON LIGHTING considera ca principiu de baza responsabilitatea in munca si fata de client. Constiinta lucrului bine facut este cea care ne aduce prestigiu si renume pe plan national si international.

Cariere

Pentru a oferi garantia calitatii la standardele nationale si internationale NEON LIGHTING are o preocupare constanta pentru certificarea in domeniu:

Daca sunteti pasionat/a de tehnologiile si aplicatiile sistemelor de iluminat, va invitam sa ne trimiteti un CV si o scrisoare de intentie pe adresa job@neonlighting.ro sau sa completati formularul din dreapta.

Contactati-ne!

Pentru informatii despre solutiile si produsele Neon Lighting, va invitam sa ne contactati la datele de mai jos:

Vezi cum ne poți contacta cel mai ușor!