APARTAMENTE NOI IN CENTRUL CLUJULUI

Apartamente noi de vanzare in centrul Clujului, direct de la Dezvoltatorul Neon Lighting – str. Marasesti, nr. 40

Atunci cand suntem in cautarea unui apartament trebuie sa tinem cont de locatia lui dar si de facilitati.

Situat la 10 minute de centrul Clujului, pe str. Marasesti, nr. 40, strada linistita cu sens unic si circulatie redusa, in apropiere de o statie de autobuz, pentru cei care se deplaseaza cu mijloacele de transport in comun, magazine alimentare, Piata Abator, Parcul Feroviarilor, acest imobil este o alegere foarte buna pentru cei care doresc sa-si achizitioneze o casa.

De la inceputul constructiei am tinut cont de toate detaliile importante, adaptand proiectul dupa tendintele actuale. Blocul este construit din caramida, pe structura de beton, iar materialele folosite sunt la standarde inalte de calitate.

Imobilul nostru are 5 etaje si un etaj retras si este dotat cu 2 lifturi de 6 persoane. Liftul este un adevarat beneficiu pentru toata lumea, mai ales atunci cand suntem obositi sau ne intoarcem de la cumparaturi.

Blocul ofera posibilitatea oricarui locatar sa aiba o parcare. Garajele sunt subterane, fiind situate in subsol pe doua nivele.

Apartamentele scoase la vanzare sunt cu 1,2 si 3 camere si se predau la stadiul semifinisat.

Proiectul are ca data de finalizare perioada ianuarie – februarie 2021.

Data estimata pentru eliberare CF – aprilie – mai 2021.

Pretul pe mp este de 1750 euro + TVA.

Venim cu un SUPER BONUS catre noii locatari si oferim un VOUCHER DISCOUNT de 1000 Euro, la produsele electrice si corpurile de iluminat din gama Neon Lighting.

Suntem la dispozitia dumnevoastra pentru mai multe detalii.

Sorin Baciu  – Manager Proiect

Telefon: 0746.243.595